Ost av geitemelk

Kvit Geitost

Myrdal Kvit Geitost fra Myrdal Gård Ysteri er godt kjent på Vestlandet. Konsistensen er myk og smidig. Osten kan brukes til alle slags retter som trenger ost. Osten kombiner godt med både søtt og skarpt.

Myrdal Kvit Geitost fikk Bronsemedalje i oste-VM i 2023

(Oppbevar osten lufttett i kjøleskap 2-4 ‘C)

Vellagra Kvit Geitost

Vellagra Kvit Geitost er lagret under perfekte forhold i 9 måneder. Lagringen utvikler denne osten til et nytt nivå. Den har sterk smak og mange spesielle undertoner, fargen er dypere gul og du får de klassiske krystallene i ostemassen.


Brukes i salat, revet på pasta eller ved siden av spekemat. 


(Oppbevar osten lufttett i kjøleskap 2-4 ‘C ,

men temperer før du spiser)

Kvit geitost med ramsløk

To populære produkt kombinert i en perfekt ost. 

Den urgamle norske urten som vokser i skogene på vestkysten, kombinert med kvit geitost, framhever alle smakene til det fulle.


Brukes på skiver eller kjeks, kombinert 

med et glass rødvin eller juice.


(Oppbevar osten lufttett i kjøleskap 2-4 ‘C)

Ibex

IBEX er en kombinasjon av vår oppskrift til Fjellost og Geitost. IBEX er den latinske navn for fjellgeit og det er grunn til å kalle denne osten IBEX. IBEX er laget av både ku og geitemelk og er 7 måneder lagret. Den har en kremete konsistens som ung ost men du kan også smake noe krystaller. Den gir en eksplosjon av smak som kan godt kombineres med en sterk vin/sider og spekemat.



IBEX ble årets lokalmatprodukt på Bergens matfestival i 2022 og fikk Gull medalje i osteVM i samme år.


Kvit geitost med trøffel

Myrdal kvit geitost med italienske trøffel, laget på Tysnes på Vestlandet, er en deilig ost med myk konsistens og perfekt balanse mellom ost og den herlige trøffelsmaken. Osten smaker fantastisk ved siden av et glass hvitvin, eller smeltet på toppen av fersk pasta eller biff.


Osten fikk Gullmedalje i oste-VM 2018 og Bronsemedalje i 2023!


(Oppbevar osten lufttett i kjøleskap 2-4 ‘C)

Fersk geitost

Myrdal Fersk geitost er en kremet fersk ost som brukes på kjeks, i salat eller i bakst. Den er mild men fyldig og kan blandes med søt, salt eller skarp. 

Minigeitost

Myrdal Kvit Geitost fra Myrdal Gård er godt kjent på Vestlandet. Lidenskapelig arbeid og kvalitetsmelk resulterer i en mild og behagelig geitost. Konsistensen er myk og smidig. Osten kan brukes til alle slags retter som trenger ost. Osten kombiner godt med både søtt og skarpt.

(Oppbevar osten lufttett i kjøleskap 2-4 ‘C)

Bare noen få ganger i året:

Bjørnefjorden Blå

Blåskimmelost av ku og geitemelk

Share by: